Neuromarketing

Persuasive Design

Design nog effectiever

Wil jij design dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens bovengemiddeld goed verkoopt?

Oftewel: wil je een pakkend, overzichtelijk en activerend design, gefundeerd op wetenschappelijke overtuigingstechnieken?

De designers van Studio ST&T zijn gespecialiseerd in persuasive design. Zij creëren voor jou design dat klanten verleidt, motiveert en aanzet tot de door jou gewenste actie.

Waarom Persuasive Design?

Waarom trekt iets onze aandacht? Waarom vinden we iets mooi? Waarom besluiten we op de koopknop te klikken – en niet het kruisje rechtsbovenin? Stuk voor stuk psychologische vragen die de meerwaarde van persuasive design onderstrepen.

Wij mensen worden onbewust flink gestuurd in ons keuzegedrag. Voor een groot deel zijn designaspecten hierin leidend. De vormen, kleuren, groottes en posities van content zijn allesbepalend voor het succes ervan. Onze in-house gedragspsychologen kennen de laatste wetenschappelijke inzichten over effectief design, zo weten wij precies hoe we jouw design moeten vormgeven.

Zo zorgen wij ervoor dat jouw klanten net dat duwtje in de juiste richting krijgen om tot conversie over te gaan.

Van wireframe tot design

Het verschil tussen persuasive design en ‘gewoon’ design is simpel. Het gaat over de basis van waaruit de designer werkt. Is dit wetenschap of onderbuikgevoel?

Een solide blauwdruk is onmisbaar voor een goed design. We beginnen daarom altijd met een wireframe waarin alle contentelementen duidelijk geschetst staan. Sterker nog, het is ook mogelijk ons enkel voor het wireframe in te huren.

Zo maken we design persuasive.

Onze klanten

We mean business with