MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

2Kantoor Studio Stt Behaviourheading Big2

Studio ST&T wordt Unravel Behavior

Bijna 9 jaar geleden bedachten de oprichters van ons bedrijf, Tim en Tom, de naam: Studio ST&T. En hoewel we jarenlang met veel plezier onder deze naam werkten zijn we het er allemaal wel over eens. 

Het is tijd voor wat nieuws! 

Van Studio ST&T naar Unravel Behavior

Met ingang van juni 2021 gaan wij daarom verder als Unravel Behavior. Een naam die perfect past bij de kern van onze diensten: het ontrafelen en beïnvloeden van de keuzeprocessen van de mens. Met behulp van psychologie en neuromarketing zorgen we er bij Unravel behavior voor dat we gedrag, gevoel en clicks sturen in de richting die jij wenst. 

En dit blijven we doen! 

Unravel Behavior gaat Internationaal

Onze roots liggen in ons kleine kikkerlandje. Maar sinds enkele jaren zette Studio ST&T zich hiernaast ook al in voor klanten aan de andere kant van de oceaan. Zo mochten we eerder al toffe opdrachten uitvoeren voor klanten als het Guggenheim museum (New York), Madame Tussauds (New York) en The V&A museum (Londen). 

Ons plan is zeker om dit internationale klanten pallet verder uit te breiden. En daarbij komt deze nieuwe internationale naam perfect van pas. 

Onder de vlag van Unravel 

Wie ons goed kent weet dat we meer doen dan het toepassen van psychologie voor meer conversie, effectieve communicatie en het beantwoorden van vraagstukken over gedragsbeïnvloeding. 

Eerder ging onze neuromarketing onderzoekstak (voorheen Unravel Research) al over naar Unravel Research. En samen met onze online neuromarketing Academy (Unravel Academy) is het plaatje nu compleet. 

Studio ST&T krijgt met Unravel een nieuw logo

Bij een nieuwe naam hoort een passend logo. Het oorspronkelijke Studio ST&T logo maakt daarom plaats voor een nieuw en fris beeld. 

We wilden dat het nieuwe logo naadloos zou aansluiten bij waar we ons dag in dag uit mee bezighouden: het sturen van de keuzeprocessen in het brein van de mens. Zie hier het eindresultaat. 

Leuk detail: dit logo hebben we (net als al onze adviezen voor onze klanten) niet op onderbuikgevoel gemaakt, maar op basis van eigen onderzoeksresultaten door onze neuro-research tak. 

Aan de hand van reacties in het brein hebben we de effectiviteit van verschillende logo’s gemeten. Bovenstaand logo bleek de overduidelijke winnaar!

logo-unravel-research-neuromarketing_11.29.11.png

Oorsprong Studio ST&T? 

We vinden het fantastisch om als Unravel behavior onze passie voor gedragsbeïnvloeding en consumentenpsychologie voort te zetten. 

Eén ding zullen we echter erg missen: de vraag waar de afkorting STT bij Studio ST&T eigenlijk voor staat.

De vraag is echter spannender dan het antwoord. Het zijn simpelweg de initialen van de drie oorspronkelijke oprichters, die destijds op de zevende verdieping van de Leidse psychologie-faculteit een gaaf bedrijf bedachten waarin psychologie en marketing centraal stond. Sacha, Tim en Tom.

 

Wil jij ook meer verkoop?

Unravel Behavior, maakt off- en online winkels nóg effectiever

Laten we koffie drinken

Unravel Behavior is een marketingbureau. Maar dan net een beetje anders. We verenigen creativiteit met neuromarketing. Kunst met wetenschap.

Door bewezen technieken uit psychologie maken wij jouw (online) winkel effectiever en behaal je meer omzet.

Begin Direct

Diede VendrigNeem contact op met Diede:
030 22 70 410 | diede@unravelbehavior.com

 

PS Vond je dit blog waardevol en wil je het niet missen als we een nieuwe publiceren?
Schrijf je dan in voor onze updates, je bent met ruim 3000 anderen in goed gezelschap.

Unravel verscheen eerder in: