MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Gedragsbeïnvloeding & Nudging
voor Geluk en Motivatie

Psychologie als basis voor een gelukkigere wereld.

Ook aan de slag?
Klaar om aan de slag te gaan?
We helpen je graag
Diede Vendrig
Team lead Behavior
020 03345501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Hoe verhoog je het geluksniveau van de samenleving? Hoe verhoog je de productiviteit en prestaties van je medewerkers? En hoe verminder je het verzuim en verloop van je team?

Het verhogen van geluk en motivatie neemt tal van voordelen met zich mee. Een fijne werksfeer, hoge productiviteit en laag verloop zijn daar enkele voorbeelden van. Maar het verhogen van geluk en motivatie is een uitdagende klus en zal enkel kunnen plaatsvinden wanneer de juiste snaar wordt geraakt.

Bij Unravel helpen we je daar graag bij. Hoewel veel interventies op het bewuste gericht zijn, blijkt geluk en motivatie grotendeels onbewust tot stand te komen. Psychologie biedt daarom een sterke basis voor interventies die geluk en motivatie verhogen.

Unravel behavior levert precies wat ze beloven: iedere week een helder rapport met nieuwe inzichten op de mail. Super fijn!

Eugene Lubbers - Briq bookings

Ons aanbod

Onderzoek & Advies

Het gedragsteam van Unravel behavior bestaat uit experts op het gebied van sociale psychologie, cognitie en neurowetenschap.

Dit vormt de basis voor effectieve interventies die werkelijk inhaken op de drivers achter menselijk gedrag.

 

Opleiding & Inspiratie

In een inspiratiesessie onthullen we op prikkelende en interactieve wijze hoe het onbewuste brein ons gedrag aanstuurt en wat dit betekent voor effectieve communicatie, inrichting van omgevingen en gedragsbeïnvloeding. Stevig gefundeerd in wetenschap, maar altijd direct praktisch toepasbaar.

 

Geef gedrag een zetje: Onze aanpak

Bij het creëren van interventies volgen we het PATHS model. Het PATHS model doorloopt een vijftal fases om tot effectieve interventies te komen: probleem (problem), analyse (analysis), test, hulp (help) en succes (success). 

Gratis webinar 

Hoe Nudging Mensen (en Jezelf) Gelukkiger Maakt

FAQ

Wat zijn de doorlooptijden voor gedragsinterventie?
De doorlooptijden variëren van een week voor doelgericht advies op een specifiek vraagstuk, tot aan langdurige samenwerking waarin de interventie doorlopend wordt getest en verder geoptimaliseerd.
Voor wat voor partijen voert Unravel Behavior gedragsinterventies uit?
Globaal adviseren wij twee partijen:
  • Overheidsinstellingen
  • Organisaties
Adviseren jullie ook voor online?
Unravel’s divisie voor online conversieoptimalisatie is gespecialiseerd in de toepassing van psychologie in online A/B testing.
Our clients

We mean business with