MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Gezondheid & Welzijn

Gezondheid staat hoger op de agenda dan ooit. Toch blijkt het sturen van menselijk gedrag in de gewenste richting lastig. Hoe stimuleer je daadwerkelijk gezond gedrag? Unravel Behavior helpt je bij het in beweging krijgen van jouw doelgroep.

Ook aan de slag?
Klaar om aan de slag te gaan?
We helpen je graag
Diede Vendrig
Team lead Behavior
020 03345501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Hoe stimuleer je gezonde keuzes? Hoe zorg je voor een vitale bevolking? Hoe verlaag je het verzuim en verloop onder medewerkers? Hoe verhoog je de vaccinatiegraad? En hoe krijg je mensen in beweging?

Het sturen van menselijk gedrag in de gewenste richting kan een uitdagende klus zijn. Vooral omdat het grootste deel van gedrag onbewust tot stand komt en keuzeprocessen helemaal niet zo rationeel zijn als we soms denken.

Psychologie biedt een sterke basis voor effectieve interventies die ongewenst gedrag verminderen en/of gewenst gedrag bevorderen. Vaak kunnen kleine veranderingen een groot verschil maken.

Bij Unravel Behavior begrijpen we wat mensen beweegt. We passen het nieuwste onderzoek op het gebied van gedragswetenschap, psychologie en nudging toe om effectieve gedragsinterventies te ontwikkelen die gezondheid daadwerkelijk bevorderen.

Unravel behavior levert precies wat ze beloven: iedere week een helder rapport met nieuwe inzichten op de mail. Super fijn!

Eugene Lubbers - Briq bookings

Ons aanbod

Onderzoek & Advies

Het gedragsteam van Unravel behavior bestaat uit experts op het gebied van sociale psychologie, cognitie en neurowetenschap.

Dit vormt de basis voor effectieve interventies die werkelijk inhaken op de drivers achter menselijk gedrag.

 

Opleiding & Inspiratie

In een inspiratiesessie onthullen we op prikkelende en interactieve wijze hoe het onbewuste brein ons gedrag aanstuurt en wat dit betekent voor effectieve communicatie, inrichting van omgevingen en gedragsbeïnvloeding. Stevig gefundeerd in wetenschap, maar altijd direct praktisch toepasbaar.

 

Geef gedrag een zetje: Onze aanpak

Bij het creëren van interventies volgen we het PATHS model. Het PATHS model doorloopt een vijftal fases om tot effectieve interventies te komen: probleem (problem), analyse (analysis), test, hulp (help) en succes (success). 

Gratis Webinar

Nudging voor een Gezonder Leven

FAQ

Wat zijn de doorlooptijden voor gedragsinterventie?
De doorlooptijden variëren van een week voor doelgericht advies op een specifiek vraagstuk, tot aan langdurige samenwerking waarin de interventie doorlopend wordt getest en verder geoptimaliseerd.
Voor wat voor partijen voert Unravel Behavior gedragsinterventies uit?
Globaal adviseren wij twee partijen:
  • Overheidsinstellingen
  • Organisaties
Adviseren jullie ook voor online?
Unravel’s divisie voor online conversieoptimalisatie is gespecialiseerd in de toepassing van psychologie in online A/B testing.
Our clients

We mean business with