Inspiratie

 • De laatste inzichten uit consumentenpsychologie en neuromarketing
 • Fysiek of online
 • Afgestemd op jouw organisatie

Laat u inspireren

Een tour door het onbewuste brein

De werkelijke drijvers die schuilgaan achter het menselijk gedrag zijn vaak verbazingwekkend en contra intuïtief. Daarmee zijn ze van grote praktische waarde voor organisaties die het keuzeproces van hun klanten beter willen begrijpen en beïnvloeden.

Bij Unravel Behavior worden we elke dag weer enthousiast van psychologie en marketing. En dat enthousiasme delen we graag met je!

In een inspiratiesessie onthullen we op prikkelende en interactieve wijze hoe het onbewuste brein ons gedrag aanstuurt en wat dit betekent voor effectieve communicatie, inrichting van omgevingen en gedragsbeïnvloeding. Stevig gefundeerd in wetenschap, maar altijd direct praktisch toepasbaar.

"Echt een aanrader"

"Nodig het team van Unravel behavior uit voor een inspiratiesessie. Je krijgt inzicht in wat neuromarketing is, hoe het werkt en wat de generieke uitkomsten zijn. Die neem je alvast mee. Daarnaast: door de manier waarop de mannen het brengen, verveel je je geen moment.
Echt een aanrader!!"

Norbert Zoet, Manager Innovation bij DAS

Online Trainingen

Unravel behavior verzorgt de inspiratiesessie intern in uw bedrijf, tegen een vergoeding van 450,-. Wanneer na deze sessie een onderzoeksopdracht volgt, zal dit bedrag als korting worden verrekend.
 • Neuromarketing Essentials
 • Reclame
 • Online Conversie
 • Copywriting

Wist u dat...

...je aan de hand van hersenactiviteit de top 40, merkvoorkeur en zelfs toekomstige kaskrakers in de bioscoop kunt voorspellen?

Wist u dat...

...eurotekens precies dezelfde hersengebieden activeren als fysieke pijn?

Zij gingen u voor:

Vraag uw inspiratiesessie aan

Met consumentenpsychologie en neuromarketing kan je veel kanten op. Daarom stemmen we de inhoud van een inspiratiesessie graag af op wat voor jouw organisatie interessant is. Of je je nu bezighoudt met online conversie, communicatie retail of gedragsinterventies – we spitsen de inhoud en voorbeelden toe op jouw werkterrein. Vooraf bepalen we samen de insteek, tijdsduur en interactiviteit. Zo ben je verzekerd van een inspiratiesessie die jij en je collega’s niet snel zullen vergeten.

 • Presentatie:
  Neuromarketing Expert Tim Zuidgeest
 • Waar:
  Op locatie
 • Duur:
  1 - 1,5 uur

Leuk! Je staat op het punt om onze inspiratiesessie aan te vragen.

Vul je gegevens hier in, en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen om de sessie samen in te plannen.