MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Expert review

 • Verhoog in één klap de conversieratio van jouw website
 • Onderbouwde aanpak vanuit gedragspsychologie, neuromarketing en gebruikersdata
 • Profiteer maximaal van je traffic en loop niet onnodig omzet mis

Zelfs de allerbeste website kan altijd nog overtuigender, gebruiksvriendelijker en activerender. Kortom: de conversie kan omhoog. Werken aan je conversie is geen luxe, maar een absolute must voor elke serieuze website. Ben jij (nog) niet toe aan A/B testen maar wil je wel een hogere conversie? Dan is een Expert review wat je zoekt. Bij een Expert review scannen onze conversie psychologen jouw website en leveren ze een helder, concreet rapport met direct door te voeren adviezen. Inclusief wetenschappelijke onderbouwing.

Waarom Unravel Behavior?

Gedragspsychologie - Neuromarketing insights - Gebruikers data

Om zo snel en efficiënt mogelijk conversie te verhogen is het van groot belang dat de juiste zaken getest worden. Hierin onderscheidt Unravel behavior zich ten opzichte van andere bedrijven in de markt. Voor onze conversie optimalisatie klanten putten we rijkelijk uit onze kennis over:

Gedragspsychologie

Koopgedrag voltrekt zich hoofdzakelijk onbewust en automatisch. Een aankoop laat zich vaak sturen door subtiele omgevingsfactoren.

We zien deze kennis van gedragspychologie als ons geheime wapen. Door een stevige kennisbasis over online overtuigen en gebruikersgemak, weten onze in-house marketingpsychologen exact welke aanpassingen op jouw website de conversie zullen boosten.

Neuromarketing Insights

Naast conversieoptimalisatie voeren wij onder de naam Unravel Research veel neuromarketing usability onderzoek uit.

Met behulp van EEG en Eye tracking kijken we voor veel mooie merken in het brein van de consument, om te ontdekken wat zij ervaren wanneer zij door een website navigeren.

Dit type onderzoek brengt glashelder in kaart waar op websites onbewuste knelpunten en kansen voor optimalisatie bevinden. Na jarenlang onderzoek en het analyseren van een oneindig aantal flows van verschillende websites in verschillende branches hebben wij een breed kennis palet binnen de usability ontwikkeld. Dit palet blijven we wekelijks aanvullen met nieuwe inzichten.

Gebruikersdata

Uiteraard duiken wij naast bovenstaande kennisbronnen ook in je gebruikersdata. Inzicht in het huidige gedrag van je websitebezoekers levert waardevolle input over het huidige gebruik van de website en kansen voor optimalisatie.

“Ik ben erg tevreden over de aanbevelingen, we gaan dit zeker doorvoeren! Het rapport spreekt ook voor zich, extra uitleg is niet nodig.”

Brent Broekmeulen - Jobe Sports

Tijdlijn van een project

 • 1. Interview

  Telefonisch vindt een kort interview plaatsen over de kaders waarbinnen wij mogen adviseren zodat we zeker weten dat de adviezen die we geven zo effectief mogelijk en relevant zijn.

 • 2. Website analyse

  We brengen de huidige website in kaart op de drie onderzoeksgebieden: gedragspsychologie, neuromarketing insights, gebruikersdata. We doorlopen alle mogelijke flows vanaf home tot en met de check-out en noteren alle mogelijke knelpunten en kansen voor meer verkoop.

 • 3. Rapportage

  De inzichten uit de website analyse en bijkomende verbeterpunten vinden hun weg in de eindrapportage. Hierin vinden jullie in duidelijke taal de adviezen voor optimalisatie. Inclusief visuele ondersteuning die exact laat zien hoe een aanpassing er uit zou moeten zien.

  Hierbij kiezen we juist die inzichten waar wij het grootste succes voor jullie van verwachten. Uit voorgaande A/B-tests, zagen we gemiddeld een stijging van 5 - 15% in conversie per aanpassing. Dit maakt de investering al bij doorvoering van enkele adviezen uit de Expert Review winstgevend.

 • 4. Presentatie

  Je ontvang het rapport via de mail. Inclusief heldere visuals zodat development er direct mee aan de slag kan. Wanneer gewenst plannen we samen een meeting in om het rapport verder te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Veel gestelde vragen

Hoe snel kan ik beginnen met conversie optimalisatie?
Na de intake gaan we direct aan de slag met de website analyse. Over het algemeen kun je binnen twee weken de eindrapportage op de mail hebben.
Hoeveel meeromzet kan ik verwachten?
Uiteraard is de meeromzet geheel afhankelijk van je bezoekersaantallen, gemiddelde orderwaarde en huidige conversieratio. Wel kunnen we je laten weten dat we bij een Expert Review gaan voor aanpassingen die zich al keer op keer hebben bewezen bij eerdere A/B tests voor andere klanten. Een succesvolle aanpassing is daarbij gemiddeld goed voor een conversiestijging van 5-15%. Dit maakt een Expert review al bij doorvoering van enkele adviezen rendabel.
Wat nu als ik niet tevreden ben?
Uiteraard is dit het laatste wat we willen en gaan we er ook vanuit dat dit niet het geval is. Mocht dit nu toch zo zijn dan kun je gebruik maken van onze ‘niet goed, geld terug garantie’. Deze bieden we graag aan omdat we zo overtuigd zijn van onze dienst en daarnaast echt alleen maar geld aan willen nemen van tevreden klanten.
Ik zou eigenlijk wel doorlopend willen optimaliseren, kan dit ook?
Zeker. Wanneer je voldoende traffic hebt helpen we je graag bij conversie optimalisatie door A/B testing. Bij deze vorm van samenwerking testen we doorlopend aanpassingen waardoor je continu werkt aan een betere conversieratio en het begrijpen van je doelgroep.

Facts

Miljoenen

Gebruikers getest

Exclusieve

Neuromarketing company insights

Conversiestijging

Gemiddeld van 5-15% per los advies
Our clients

We mean business with