MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Neuromarketing CRO Insight Sessie

  • Een dagdeel vol inspiratie vanuit neuromarketing perspectief met als resultaat: de creatie of aanscherping van jullie testplan

  • We gaan samen aan de slag om jullie pijnpunten te tackelen en kansen voor meer conversie te grijpen

  • Naar huis met een frisse blik, nieuwe onderbouwde testhypotheses en prioritering van het huidige testplan

Diede Vendrig

Persuasion Professional

Ook Conversie optimalisatie? Neem contact op met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als CRO specialist of CX team begrijp je ongetwijfeld dat de kleinste details op een website het grootste verschil kunnen maken. Desondanks blijven veel neuromarketing technieken nog onderbenut. Daarom nodigen we jullie uit om samen met ons een nieuwe dimensie aan te boren. De Unravel Neuromarketing CRO Insight sessie biedt niet alleen inspiratie, maar ook de mogelijkheid om jullie website vanuit een fris perspectief te bekijken, met de focus op evidence-based technieken.

Consumentengedrag voltrekt zich hoofdzakelijk onbewust en automatisch. De (digitale) portemonnee laat zich vaak openen door subtiele elementen op de website - waarin de kleinste zaken de grootste verschillen kunnen maken. Er zijn vele neuromarketing technieken waar jullie CRO team van kan profiteren en die nu nog veel te weinig gebruikt worden.

De Unravel Neuromarketing CRO Insight sessie is erop gericht om jullie website met een frisse blik en vanuit neuro-perspectief te bekijken. Wij bieden inspiratie en samen zetten we dit in om nieuwe en concrete testideeën. Desgewenst kijken we ook mee naar het huidige testplan om deze op basis van prioriteit aan te scherpen om uiteindelijk een digitale omgeving te creëren die bezoekers nog effectiever laat vinden wat ze zoeken, inspireert, verlangen activeert en hen moeiteloos door de gehele flow begeleidt. Met als eindresultaat: een boost in jullie conversieratio.

De inspiratiesessie bestaat uit twee onderdelen:

  1. Inspiratie. Hoe werkt het menselijk brein? Waarom is het belangrijk om deze kennis mee te nemen in een conversietraject? Wat zijn de laatste neuromarketing inzichten die waardevol zijn voor jullie CRO team? En daarnaast: hoe kunnen jullie daar meer gebruik van maken in jullie toekomstige teststrategie? Denk aan inzichten op het gebied van neuro UX, pricing & psychologische beïnvloedingstechnieken.
  2. Gezamenlijke brainstorm vanuit neuro perspectief. Per pagina in de customer journey kijken we samen naar de geïdentificeerde pijnpunten en gaan we aan de slag met het ontwikkelen en prioriteren van concrete testhypotheses en tests om deze pijnpunten op te lossen.

Deze sessie bereiden wij uitgebreid voor waarbij we door jullie gebruikersdata spitten op zoek naar huidige pijnpunten op de website en kansen om het huidige testplan te optimaliseren of een geslaagd testplan te creëren (wanneer jullie nog moeten beginnen met A/B testen).

Optioneel: Verrijk de Insight Sessie met Neuro data 

Benieuwd naar hoe jouw website werkelijk door bezoekers wordt ervaren? De gebruikersinteractie wordt grotendeels onbewust gedreven: waar gebruikers naar kijken en hoe ze informatie verwerken wordt razendsnel door hun brein bepaalt. Traditionele methoden zoals interviews of 'hardop uitspreken' voor gebruikersonderzoek gaan om die reden voorbij aan tal van hobbels en hoogtepunten op het pad naar conversie. Maar dankzij neuromarketingmethoden EEG, Eye Tracking kunnen we nu gedetailleerd inzicht krijgen in de werkelijke interactie.

Indien gewenst kunnen we de insight sessie uitbreiden met neuro data. In ons huiskamerlab voeren we een neuromarketingonderzoek uit naar jouw website. Samen met jullie kijken we tijdens de inspiratiesessie naar de data en werken we concrete testhypotheses uit om jullie onbewuste pijnpunten te verhelpen.

Afgelopen december heeft het CX team van Kaartje2go de inspiratiesessie, begeleid door Diede en Renee, uitgevoerd. We konden merken dat Diede en Renee zich erg goed in onze context hadden ingelezen en goed voorbereid aan de sessie begonnen. Voor ons als team was het vooral heel leuk om de psychologische grondslag van de zaken te horen en mee aan de slag te gaan.

Het hielp ons ook enorm onze oogkleppen af te doen en met een frisse blik naar onze eigen website te kijken. Diede en Renee vulden onze inhoudelijke discussies aan met een frisse kijk op de situatie.

Kaartje2go

Heb jij ook een uitdaging op het gebied van CRO?

Opdrachten als deze laten ons psychologische hart een stukje sneller kloppen. We openen bij Unravel Behavior graag onze wetenschappelijke schatkist om meer conversie te bewerkstelligen. Heb jij ook een uitdaging op het gebied van CRO? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag! 

Laten we koffie drinken

Unravel Behavior is een marketingbureau. Maar dan net een beetje anders. We verenigen creativiteit met neuromarketing. Kunst met wetenschap.

Door bewezen technieken uit psychologie maken wij jouw marketing effectiever en behaal je meer omzet.

Neem contact op

Our clients

We mean business with